Förändring, utveckling och framgång med Professionell Coachning

Världen förändras i allt högre takt och detta skapar nya perspektiv och behov av hur vi ser på företagandet, arbetslivet och privatlivet.

Världsläget gör att många människor ser över hur de vill leva sina liv och hur de på bästa sätt kan skapa balans mellan arbetsliv och privatliv. Meningsfullhet, flexibilitet, livskvalité, självledarskap och psykisk hälsa är prioriterade ledord vid bland annat val av ny och framtida arbetsgivare samt kandidater.

Dolda kostnader för företag har oftast en koppling till missnöje hos medarbetarna. Några exempel kan vara:

 • Otillfredsställande arbetsuppgifter
 • Outnyttjad kompetens hos medarbetare
 • Brist/avsaknad av kompetensutveckling
 • Överbelastning som stressfaktor
 • Bristande ledarskap
 • Bristande psykologisk trygghet

Nå dina privata och professionella mål på ett hållbart sätt genom professionell coachning

Vad är professionell coachning?

Tillsammans med en coach får du hjälp att reflektera, utforska och konkretisera tankar och känslor för vad som är viktigt, på riktigt. Tillsammans med detta, skapas konkreta vägar och handlingar för att nå dina privata och professionella mål.

Coachning har blivit en av världens mest efterfrågade behoven från framgångsrika ledare, entreprenörer, atleter, medarbetare och privatpersoner att arbeta med flera olika professionella coacher. Varför? Jo, därför att professionell coaching ger resultat!

Det finns gott om studier och mätningar som pekar på gynnsamma resultat som coaching bidrar till. I en metaanalys av Gallup från 2020 har effekter av coaching kunnat påvisas som till exempel:

 • 66 % ökat välbefinnande
 • 81 % minskad frånvaro
 • 41 % färre kvalitetsbrister
 • 23 % ökad lönsamhet
 • 10 % ökad kundlojalitet
 • 14–18 % ökad produktivitet

 Enligt ICF Global Consumer Awareness Study (GCAS) 2017, är vanliga resultat av coaching

 • 42 % förbättrad kommunikation
 • 40 % ökat självförtroende
 • 39 % ökad produktivitet
 • 38 % optimerad prestation (team performance)
 • 34 % ökad balans mellan arbete och fritid.

Några tips för att öka dina förutsättningar att nå dina mål med framgång

 • Konkretisera dina mål – ju mer specifika och tydliga mål desto lättare blir det att styra och hålla riktningen
 • Konkretisera ditt varför – ju mer specifik du är med anledningen bakom dina mål desto starkare engagemang, motivation och drivkrafter att fortsätta framåt
 • Resurser – konkretisera vad du behöver för resurser och stöd i din omgivning för att öka dina chanser att nå dina mål med rätt förutsättningar
 • Kommunikation – genom att kommunicera dina mål, såväl i skrift som muntligt, så ökar du dina chanser avsevärt med att nå dina mål.

Önskar du en förändring oavsett om det är i ditt privatliv eller arbetsliv?

Kontakta oss gärna för att prata med en Professionell Coach. Boka ett kostnadsfritt inledande samtal där ni tillsammans stämmer av dina mål och behov framåt. Börja din utvecklingsresa redan idag!

Du kanske även gillar

Gränslöst arbete

Att arbeta på distans har nog för många blivit allt från det nya okända till den nya vardagen. Distansarbete har många för- och nackdelar som

Läs mer »

Skapa bättre förutsättningar till framgång

Businessguiden

Ett framgångsrikt företagande kräver rätt förutsättningar, målmedvetenhet och engagemang. Här har vi tagit fram en guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till ett framgångsrikt och hållbart företagande.

Implementeringsguiden

En lyckad implementering av nya arbetssätt, rutiner, system med mera kräver rätt förutsättningar och ett bra implementeringsarbete. Här har vi tagit fram en guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till en framgångsrik implementering.

Lyckas bättre med implementering

Alla våra inlägg

Gränslöst arbete

Att arbeta på distans har nog för många blivit allt från det nya okända till den nya vardagen. Distansarbete har många för- och nackdelar som

Läs mer »

Återhämtning

Våren har minst sagt varit en utmanande tid med många stressfaktorer att hantera och för många en vardag att vänja sig vid. Nu närmar sig

Läs mer »

Krishantering

Coronaviruset, Covid-19, är idagsläget den mest omtalade kris som världen står inför att hantera. Vilka utmaningar skapar Covid-19 för företag, chefer och medarbetare och hur

Läs mer »
Inga fler inlägg att visa

Tack för visat intresse! Vi hoppas du får en fortsatt härlig dag och vi vill även passa på att hälsa dig välkommen att kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa dig ytterligare.

Hej!

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.

Jag är intresserad av:

Hämta Businessguiden

Vad kul att du är intresserad av vår Businessguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Businessguiden

Hämta Implementeringsguiden

Vad kul att du är intresserad av vår implementeringsguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Implementeringsguiden

Tack!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.

SUMETO

Tack!

Vi skickar Businessguiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Businessguiden

Tack!

Vi skickar Implementeringsguiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Implementeringsguiden