Vi hjälper dig att jobba smart, enkelt och flexibelt

Om Sumeto

Sumeto AB är engagerade i att effektivisera, digitalisera och underlätta för verksamheter och medarbetare inom arbetsmarknadsfrågor att nå hållbara resultat på riktigt.

Med vårt verktyg, SUMETO Arbetsmarknad, vill vi vara med och skapa rätt förutsättningar till ett smart arbetssätt, hållbart arbetsliv och framgångsrikt metodarbete.

Sumeto vill göra skillnad i ditt arbete och i samhället, och därför engagerar vi oss i att stötta medarbetare och verksamheter att nå målet att hjälpa människor in på arbetsmarknaden.

Er framgång är vårt mål, och därför har vi med glädje tagit fram Sveriges första digitala metodstöd SUMETO Arbetsmarknad. Ett digitalt verktyg speciellt utformat för dig som jobbar med arbetsmarknadsfrågor och arbetslivsinriktad rehabilitering.

Människan i centrum, hållbarhet och kvalité​ är ledord som ständigt genomsyrar vårt förhållningssätt i att på bästa sätt hjälpa verksamheter att nå sina mål.

Om grundarna

Annika Malm

Metodexpert
Utbildare
Professionell coach
Förändringsledare

Som metodexpert och -utvecklare inom arbetslivsinriktad rehabilitering har Annika utbildat och stöttat ett stort antal verksamheter att implementera Supported Employment och Supported Training™. Med SUMETO Arbetsmarknad vill hon skapa bättre förutsättningar för att kunna effektivisera, modernisera och kvalitetssäkra metodarbetet, så att fler människor kommer in på arbetsmarknaden.

Linus Paulsson

Jurist
Mjukvaruutvecklare

Linus är jurist med erfarenhet av bland annat dokumenthantering, sekretess och avtal. Utöver den juridiska expertisen bidrar han med breda IT-kunskaper som säkerställer att SUMETO Arbetsmarknad levererar bästa möjliga användarupplevelse. Linus drivs av att hjälpa verksamheter att förbättra sin effektivitet, rättssäkerhet och kvalitet så att fler människor får en ökad delaktighet i samhället.

Hej!

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.

Tack!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.

SUMETO