Vi hjälper dig att lyckas

Om Sumeto

Sumeto AB är ett IT- och konsultföretag som hjälper företag till mer framgångsrika och hållbara verksamheter.

Med affärsjuridik, affärsdrivet HR och affärssystem stöttar vi företag, ägare, ledning och medarbetare ur ett helhetsperspektiv framförallt inom områdena affärsjuridik, organisation och HR. Vi vill vara med och skapa rätt förutsättningar till ett smart arbetssätt, hållbart arbetsliv och framgångsrikt företagande.

Människan i centrum, hållbarhet och kvalité​ är ledord som ständigt genomsyrar vårt förhållningssätt i att på bästa sätt hjälpa verksamheter att nå sina mål.

Vårt team

Annika Malm

HR Business Partner
Förändringsledare
Professionell coach

Genom ett affärsdrivet HR-arbete, processer och arbetssätt skapar Annika förutsättningar för framgångsrika företag. Annika har mångårig erfarenhet av företagande, coaching och är konsult inom HR- och organisationsfrågor. Annika har ett stort fokus på kompetens, effektivitet och hållbara strategier. 

Linus Paulsson

Affärsjurist
Affärsutvecklare
Mjukvaruutvecklare

Med stor erfarenhet av företagande och affärsjuridik hjälper Linus andra företag till bättre affärer. Linus är jurist med en unik kombination av kunskap inom områdena affärsjuridik och IT. Linus drivs av att skapa goda förutsättningar för ett hållbart företagande.

Charlotte Wotz Ader

Kommunikatör
Professionell coach

Genom professionell coachning hjälper Charlotte företag, ledare och medarbetare att nå sin fulla potential på ett autentiskt och hållbart sätt. Charlotte är kommunikatör, och har även mångårig erfarenhet av ledarskap och projektledning.

Våra partners

Hej!

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.

Jag är intresserad av:

Tack!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.

SUMETO