Affärsdrivet HR för hållbara och framgångsrika verksamheter

Affärsdrivet HR

Det råder stora kompetensutmaningar med anledning av exempelvis pandemin, generationsskifte, digitalisering och globalisering. Förändringstakten ökar och så gör även behovet av att kunna anpassa sig som arbetsgivare och samtidigt ta hand om företagets viktigaste resurs – medarbetarna.

Vi hjälper er med affärsdrivet HR för att skapa, driva och utveckla era och medarbetarnas förutsättningar att nå verksamhetens affärsmål!

Nedan följer några exempel på områden där affärsdrivet HR har stor betydelse.

Växa med personal

Står ni inför en spännande tillväxtresa, med nya affärsmål att uppnå? Att gå från ett mindre bolag till att växa med flera medarbetare kan gå relativt snabbt. Med en HR-strategi kan verksamheten kompetenssäkra att rätt kompetens finns för att nå nya kompetenskrav som affärsmålen kräver. Sumeto hjälper er med affärsdrivet HR kopplat till kompetensförsörjning.

HR processer, rutiner och HR dokument

HR processer och HR dokument säkerställer bland annat att medarbetare får rätt förutsättningar att genomföra ett kvalitativt arbete vilket även medför att en god arbetsmiljö skapas. Tillsammans skapar detta en gedigen grund för ett framgångsrikt och tydligt personalarbete. Sumeto hjälper er att lägga grunden till ett gott HR-arbete.

En god arbetsmiljö

Genom ett strategiskt personalarbete kan ni skapa god arbetsmiljö som förebygger ohälsa och onödiga kostnader i bolaget. En god arbetsmiljö bidrar dessutom till att ni ökar attraktionskraften vid rekrytering och samtidigt stärker ert arbetsgivarvarumärke. Sumeto hjälper er till ett hållbart arbetsliv och företagande.

Ledarskapsutveckling

Den höga förändringstakten och ökade komplexiteten i många verksamheter påverkar och utmanar ledarskapet. Det är inte helt ovanligt, att man som chef och ledare, sitter ensam med ett omfattande verksamhetsansvar.

Sumeto hjälper er att nå ett effektivt och hållbart ledarskap genom ledarutveckling och coachning.

Personlig utveckling

Investera i dig själv eller dina medarbetare, genom ett coachningsprogram som fokuserar på självledarskap och personlig utveckling.

Sumeto hjälper er att utveckla varje individ och även grupper, som vill stärka varje enskild del av teamet. Ett starkt lag byggs av starka individer som samarbetar.

Förändringsledning

Det finns många anledningar till att företag och verksamheter behöver genomföra förändringar.  Exempelvis nya produkter och tjänster, nya krav, arbetssätt, ökad effektivitet, system, metoder, med flera.

Sumeto hjälper er med en strukturerad förändringsledning, där vi tar hänsyn till helheten så som människor, beteendeförändringar, strategier m.m  för att verkligen nå framgång.

Säkra ert arbete med en HR-bok

Säkra ert personalarbete genom en skräddarsydd Personalhandbok. Tillsammans bidrar det till en  tydlig företagskultur och värderingskommunikation till er personal som bidrar till ett starkt arbetsgivarvarumärke.

Säkra ert arbetsmiljöarbete genom en skräddarsydd Arbetsmiljöhandbok. Tillsammans bidrar det till ett kvalitetssäkrat och systematiskt arbetsmiljöarbete som främjar en god arbetsmiljö.

Nå era mål tillsammans med oss

Ert mål är vårt fokus

Vi anpassar våra tjänster utifrån era behov och vill bidra till hållbara och framgångsrika lösningar ur ett helhetsperspektiv. Det går att anlita oss löpande som konsulter inom bland annat affärsjuridik, HR- och organisationsfrågor samt inom ledarskapsutveckling och professionell coaching.

Kontakta oss gärna så lyssnar vi på vilka mål ni vill nå och hur vi kan hjälpa er dit.

Skapa förändring och utveckling med framgång

Uppnå konkreta resultat genom reflektion och handling

Upplev kraften och värdet av professionell coaching.  Ett externt bollplank som stöttar dig i din roll, skräddarsytt efter dina mål och visioner. Genom konkreta strategier, verktyg och samtalsstöd och utmaningar får du hjälp att gå från ord till handling, och ta action för att verkligen nå dina mål.

Vad är coaching?

”Tillsammans med klienten utforma en tankeväckande och kreativ process som inspirerar klienten att maximera sin personliga och professionella potential”. (Källa: ICF’s definition av coachning – Internationella Coach Federation)

Boka ett kostnadsfritt samtal, för att tillsammans stämma av dina mål och behov framåt.

Starta din förändringsresa och nå din fulla potential tillsammans med oss.

Varmt välkommen!

Nå dina mål tillsammans med oss

HR Guiden

Öka er tillväxt och framgång med HR

En framgångsrik verksamhet kräver rätt förutsättningar, målmedvetenhet och engagemang. Här har vi samlat några praktiska tips och strategier som kan underlätta för att skapa nöjda och effektiva medarbetare, framgångsrika ledare och en lönsam verksamhet.

Businessguiden

Businessguiden

Skapa bättre förutsättningar till framgång

Ett framgångsrikt företagande kräver rätt förutsättningar, målmedvetenhet och engagemang. Här har vi tagit fram en guide för dig som är intresserad av att skapa bättre förutsättningar till ett framgångsrikt och hållbart företagande.

Vill ni ta er verksamhet till nästa nivå?

Med vår SUMETO 360 Analys, kan vi hjälpa er att kartlägga viktiga områden och nycklar till att skapa en hållbar och framgångsrik affärsverksamhet. I vår analys skapar vi tillsammans strategier, kunskap och verktyg för hållbar framgång. SUMETO 360 Företagsanalys bidrar bland annat till bättre beslut, bättre prioriteringar och bättre affärer.

Nå framgång tillsammans med oss!

Hej!

Vad kul att du är intresserad av affärsdrivet HR! Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

Jag är intresserad av affärsdrivet HR rörande:

Hej!

Vad kul att du är intresserad av professionell coachning! Lämna dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom kort.

Hämta HR Guiden

Vad kul att du är intresserad av vår HR Guide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Hämta Businessguiden

Vad kul att du är intresserad av vår Businessguide! Fyll i dina uppgifter så skickar vi den till dig.

Businessguiden

Workshop: SUMETO 360 Analys

Vad kul att du är intresserad av vår workshop SUMETO 360 Analys! Fyll i dina uppgifter så återkommer vi inom kort.

Vilken analys är du intresserad av?

Hej!

Vad kul att du vill komma i kontakt med oss! Vi tror på det personliga samtalet och goda relationer. Du är välkommen att lämna dina kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss för att ta nästa steg tillsammans.

Jag är intresserad av:

Tack!

Tack för ditt meddelande. Vi återkommer inom kort.

SUMETO

Tack!

Tack för att du är intresserad av professionell coachning. Vi kontaktar dig inom kort.

Tack!

Vi skickar HR Guiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Tack!

Vi skickar Businessguiden till din e-postadress inom ett par minuter.

Businessguiden

Tack!

Kul att du är intresserad av vår workshop SUMETO 360 Analys. Vi kontaktar dig inom kort.